Author Topic: frequent client error while online  (Read 199 times)

himura0001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
frequent client error while online
« on: February 22, 2017, 11:10:32 pm »
Game randomly receives error (see screenshot), freezes then mandatory shut off the client to proceed. Been like this since the 95 cores were introduced in-game from the update. Annoying when doing raids and dungeons so please help.

Things I did :
1. Uninstalled/Reinstalled client to the suggested folder/not on suggested folder twice each.
2. Cleaned registry before reinstalling.
3. Checked RAM/gfx card/hd for issues but found nothing.
4. Checked OS/drivers/antiv  for issues but found nothing.
5. Checked internet connection for issues but found nothing.

I just don't know what to do so please help ....
TYVM in advance ! :D


ToratzkeE
Lenaria




ZZZ

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1772
  • Anicancel Proc
    • View Profile
Re: frequent client error while online
« Reply #1 on: February 24, 2017, 05:12:09 pm »
I've been experiencing the same since the last maintenance. and its graphic-glitching fast many times a day even just afking :/

lvl75newbee

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 117
    • View Profile
Re: frequent client error while online
« Reply #2 on: February 25, 2017, 12:20:25 pm »
i get the same too  :(   just in the last 3 or 4 weeks ......
oh well......  :'(

himura0001

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: frequent client error while online
« Reply #3 on: March 20, 2017, 04:12:47 am »
STILL HAVIN THIS BS QQ  >:(


Dopinder

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 230
  • Personal Cap Driver [Fake-Taxi]
    • View Profile
Re: frequent client error while online
« Reply #4 on: March 20, 2017, 07:41:48 am »
Aika NA is 1 technical bug.. we should let it die
Bonez666 the warrior who had the first 100k deaths

Darsia

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 223
  • Big Mama Darsi
    • View Profile
Re: frequent client error while online
« Reply #5 on: March 21, 2017, 10:11:25 pm »
im still getting this error also and disconnecting... can we fix this please?